Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631665154
Raktári szám: MK-6515-4

Bruttó egységár1990

Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974589
Raktári szám: MS-2190

Bruttó egységár1075

Matematika 10. TK. Régi
Matematika 10. TK. Régi
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948813
Raktári szám: NT-16241

Bruttó egységár1300