Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia a szakiskolák számára 9. TK.
Kémia a szakiskolák számára 9. TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976101
Raktári szám: MS-3015

Bruttó egységár1220

Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979317
Raktári szám: MS-2651

Bruttó egységár5280

Spanyol nyelvkönyv III. kazetta
Spanyol nyelvkönyv III. kazetta
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 87232
Raktári szám: NT-13366/H

Bruttó egységár2000