Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631976090
Raktári szám: NT-16125/NAT

Bruttó egységár2750

Biológia I. TK
Biológia I. TK
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789633282458
Raktári szám: AP-101102

Bruttó egységár1550

Kémia TK-általános kémia, környezeti kémia
Kémia TK-általános kémia, környezeti kémia
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631623673
Raktári szám: CA-0050

Bruttó egységár1027