Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153959
Raktári szám: OH-DIG09TA

Bruttó egységár2090

Földrajz MF-szakiskolás
Földrajz MF-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960914
Raktári szám: NT-12559/M/1

Bruttó egységár620

Irodalom 12. TK.
Irodalom 12. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964530
Raktári szám: NT-16450

Bruttó egységár1560