Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. III.+CD
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. III.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631941074
Raktári szám: NT-16127/I

Bruttó egységár3690

Mozgókép és médiaismeret 1.
Mozgókép és médiaismeret 1.
Író: --
Kiadó: Pauz-Westermann Kft.
ISBN: 9789639191068
Raktári szám: PK-0223

Bruttó egységár1955

Gyűjtemény a Biológia emelt.9-10./2020/NAT
Gyűjtemény a Biológia emelt.9-10./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998382
Raktári szám: OH-BIO910E

Bruttó egységár3200