Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Elementary SB
New Hotline Elementary SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357593
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Irodalom 9. TK. II. rész NAT
Irodalom 9. TK. II. rész NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631974584
Raktári szám: NT-17120/II

Bruttó egységár1670

Magyar nyelv 10.BTK/NAT 2020
Magyar nyelv 10.BTK/NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178763
Raktári szám: OHMNY10TB

Bruttó egységár1710