Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Prospects Pre-interm. SB
Prospects Pre-interm. SB
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780333710517
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár2350

Színes irodalom 10./NAT 2020/ ÚJ.
Színes irodalom 10./NAT 2020/ ÚJ.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178749
Raktári szám: OH-MIR10TB

Bruttó egységár2340

Direkt 1. mf.
Direkt 1. mf.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641426
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2430