Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634659617
Raktári szám: AP-101402

Bruttó egységár1705

Magyar nyelv 9.B.MF./NAT
Magyar nyelv 9.B.MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364887
Raktári szám: OH-MNY09MAB

Bruttó egységár1420

New Horizons 1.SB+CD
New Horizons 1.SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194134330
Raktári szám:

Bruttó egységár5250