Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Digitális kultúra TK. 10.o./2020 NAT
Digitális kultúra TK. 10.o./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256393
Raktári szám: OH-DIG10TA

Bruttó egységár1700

Kekse 3. tk.
Kekse 3. tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956771
Raktári szám: NT-56503

Bruttó egységár4430

New Opportunities Beginner SB
New Opportunities Beginner SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9781405832007
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár4975