Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Snapshot intermediate Test Book
New Snapshot intermediate Test Book
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582779396
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár1825

New English File interm. WB-key+CD-magyar
New English File interm. WB-key+CD-magyar
Író: Clive Oxenden
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194594714
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3390

Magyar nyelv 11. TK
Magyar nyelv 11. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631965896
Raktári szám: NT-16303/1

Bruttó egységár1220