4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Számítástechnika középiskolásoknak
Író: --
Willkommen in Ungarn
Író: --
New Headway Advanced WB. Fourth ed.(Biz)
Író: --
Discover English 1. WB+CD
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Gazdasági és jogi környezetünk II.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660623
Raktári szám:
MK-6011-7/II
Bruttó egységár
1690
Emberismeret, etika
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639612976
Raktári szám:
PD-289
Bruttó egységár
2155
Földünk és környezetünk-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634650041
Raktári szám:
AP-091003
Bruttó egységár
1105