4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kisiskolások olvasókönyve-mesék
Író: --
Témazáró feladatlapok biológiából 15-16 éveseknek
Író: --
Irodalom 5. TK
Író: --
Trianon
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Számviteli alapismeretek
Író:
--
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
ISBN:
9789633369951
Raktári szám:
KP-2236
Bruttó egységár
1300
Földrajz 9. TK
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789639624375
Raktári szám:
MX-299
Bruttó egységár
1880
New Headway pre-interm. (3rd Ed.) class kazetta
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194715898
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3300