Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639589223
Raktári szám: KO-0234

Bruttó egységár1430

Irodalom 12. SZGY./NAT
Irodalom 12. SZGY./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364146
Raktári szám: OH-MIR12SZ

Bruttó egységár1820

Nouveau France-Euro-Express 3. tk.+CD
Nouveau France-Euro-Express 3. tk.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956443
Raktári szám: NT-13398/1

Bruttó egységár4990