Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Tangram Aktuell 1. Lektion 5-8+CD
Tangram Aktuell 1. Lektion 5-8+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018024
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

100 lépés az érettségihez matematika/2024
100 lépés az érettségihez matematika/2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978976
Raktári szám: MS-3328U

Bruttó egységár5520

Irodalom 10. szöveggyűjtemény
Irodalom 10. szöveggyűjtemény
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964554
Raktári szám: NT-14250-16250/SZ

Bruttó egységár1690