Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631981407
Raktári szám: NT-0021/2

Bruttó egységár1660

New Opportunities Pre-interm. TB+CD
New Opportunities Pre-interm. TB+CD
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9781405841436
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár5525

Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631907285
Raktári szám: NT-13235

Bruttó egységár1290