4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Érettségi tételek történelemből 2022
Író: --
Kisérettségi fel.matematikából-9-10.évf./(Biz)
Író: --
Tangram 1A tk.
Író: --
Planet 1/1 mf. 1-8.lecke
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Ének-zene a középisk.számára II.kötet
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789633280027
Raktári szám:
AP-102001
Bruttó egységár
1325
Direkt 1. CD 1
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
5999550890412
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
4415
Kísérleti-Történelem 12.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789636829285
Raktári szám:
FI-504011201
Bruttó egységár
1800