Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. WB
New Hotline Interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357685
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

Matematika nem mat. szakosoknak
Matematika nem mat. szakosoknak
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631622850
Raktári szám: MK-00261

Bruttó egységár2080

New Snapshot elementary SB
New Snapshot elementary SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582779280
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár5475