Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Colores 3.TK.NAT
Colores 3.TK.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631966787
Raktári szám: NT-56498/NAT

Bruttó egységár4490

Segíthetek? Gyakorló fel. francia alapf. nyelvv.
Segíthetek? Gyakorló fel. francia alapf. nyelvv.
Író: --
Kiadó: Argaz Éva
ISBN: 9789638836908
Raktári szám:

Bruttó egységár2520

Történelmi olvasókönyv-ÓKOR
Történelmi olvasókönyv-ÓKOR
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631872736
Raktári szám: NT-80177

Bruttó egységár379