Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Neu Zertifikatsband mf.
Themen Neu Zertifikatsband mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783193115232
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3070

Anatómia feladatgyűjtemény
Anatómia feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667363
Raktári szám: MK-6611/FGY

Bruttó egységár2990

Matematika 11. TK.-Az érthető matematika
Matematika 11. TK.-Az érthető matematika
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631961058
Raktári szám: NT-16312

Bruttó egységár2490