Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210

Történelem III. MF.
Történelem III. MF.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631958997
Raktári szám: NT-14325/M

Bruttó egységár1560

Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224803
Raktári szám: PD-065

Bruttó egységár850