4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Müller Márta: Az élet láthatatlan ereje
Író: --
New English File intermediate szójegyzék
Író: --
Érettségi felk. Magyar nyelv és irod.KözEmelt2024
Író: --
Érettségi tételek Magyar 30emelt szint/2024
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Cukrászati technológia I.
Író:
--
Kiadó:
FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN:
9639107427
Raktári szám:
É-307/I
Bruttó egységár
1210
Történelem III. MF.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631958997
Raktári szám:
NT-14325/M
Bruttó egységár
1560
Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224803
Raktári szám:
PD-065
Bruttó egységár
850