Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Neu Zertifikatsband tk.
Themen Neu Zertifikatsband tk.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783193015235
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3510

New Headway pre-interm. (3rd Ed.) class CD
New Headway pre-interm. (3rd Ed.) class CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194715904
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6695

Számítástechnika III. felmérő
Számítástechnika III. felmérő
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396791
Raktári szám: PD-072/1

Bruttó egységár716