4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Jeff Abbott:Black Jack Point
Író: --
Vankó Zsuzsa:Esti törénetek gyerekeknek
Író: --
Nagy Bandó András:A varázspadlás lakói
Író: --
Érettségi tételek történelemből 2022
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Ausblick 1. mf.+CD
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190118601
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
4830
Kémia a szakiskolák számára 10. MF.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976330
Raktári szám:
MS-3018
Bruttó egységár
640
Érettségi témak vázl kémia közép emelt/2020(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789634991960
Raktári szám:
MX-1263
Bruttó egységár
3680