4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
New Headway Interm. (3rd Ed.) SB
Író: --
Hogy születik a kisbaba?4+ éveseknek?
Író: --
Seres László: A szabadság fantomja
Író: --
Borbás Mária:A bűnbak bégetése
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Földrajz MF-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631960914
Raktári szám:
NT-12559/M/1
Bruttó egységár
620
Irodalom MF. 10.o.-szakképzős
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224346
Raktári szám:
PD-004
Bruttó egységár
400
Történelem 9. mf.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636977061
Raktári szám:
MS-2671U
Bruttó egységár
1340