4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Irodalmi ikerkönyvek 7. MF
Író: --
Fejlesztőpedagógia
Író: --
Érettségi tételek magyar nyelv és irodalom 2022
Író: --
Rising Star Pre-First Certificate SB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Földrajz 9-10 I.B MF./NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256218
Raktári szám:
OH-FOL910MB/I
Bruttó egységár
1730
Ősi népzenék és a középkor zenéje
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631962789
Raktári szám:
NT-00565/CD
Bruttó egységár
1100
Érettségi tételek magyar nyelvből 96 kidolgozott
Író:
--
Kiadó:
Tinta Kiadó
ISBN:
9789634093831
Raktári szám:
Bruttó egységár
7990