4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
New Headway elementary (2nd Ed.) szójegyzék CD
Író: --
Földrajz 10. TK/NAT
Író: --
Színes irodalom 9. TK. NAT
Író: --
Solutions Elementary SB+CD
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Vendéglátó technológia
Író:
--
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
ISBN:
9789633369357
Raktári szám:
KP-2133
Bruttó egységár
6275
Allons-y 2. kazetta
Író:
--
Kiadó:
Lexika Kiadó Kft.
ISBN:
5999541411022
Raktári szám:
LX-
Bruttó egységár
3920
Környezetkultúra 9-10.évfolyam
Író:
--
Kiadó:
Nemzeti Szakképzési Intézet
ISBN:
9637469508
Raktári szám:
NS-4010901
Bruttó egységár
2510