Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Start Neu TK.NAT
Start Neu TK.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975116
Raktári szám: NT-56440/NAT

Bruttó egységár3950

Próbaérettségi feladats-Biológia 10 fels.közép2024
Próbaérettségi feladats-Biológia 10 fels.közép2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979966
Raktári szám: MS-3167U

Bruttó egységár4320

Jelenben a múlt 10.fgy
Jelenben a múlt 10.fgy
Író: --
Kiadó: Pedellus Novitas Kiadó
ISBN: 9789639612280
Raktári szám: PD-308

Bruttó egységár1475