Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 11. TK-gimnázium
Biológia 11. TK-gimnázium
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974718
Raktári szám: MS-2642T

Bruttó egységár4000

Allons-Y 1.
Allons-Y 1.
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357594
Raktári szám: LX-0087

Bruttó egységár2850

Pénzügy II. Vállalkozásfinanszírozás
Pénzügy II. Vállalkozásfinanszírozás
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979145
Raktári szám: NT-58344/II/1

Bruttó egységár2700