Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Direkt 1. Repetorium(Biz)
Direkt 1. Repetorium(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789639641945
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár3360

Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224803
Raktári szám: PD-065

Bruttó egységár850

Pénzügy II. Vállalkozásfinanszírozás
Pénzügy II. Vállalkozásfinanszírozás
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979145
Raktári szám: NT-58344/II/1

Bruttó egységár2700