Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 2. tanári kézikönyv
Kon-Takt 2. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960419
Raktári szám: NT-56542/K

Bruttó egységár2990

Mozgókép- és médiaismeret TK. A változat
Mozgókép- és médiaismeret TK. A változat
Író: --
Kiadó: Pauz-Westermann Kft.
ISBN: 9789639432369
Raktári szám: PK-01108A

Bruttó egységár1115

New Headway Pre-interm. (4.th Ed.) WB-key+CD
New Headway Pre-interm. (4.th Ed.) WB-key+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194769631
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

Loading...