Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631942132
Raktári szám: NT-16125/I

Bruttó egységár3450

Stufen International 3.Zusatzübungen
Stufen International 3.Zusatzübungen
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9783126752756
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2210

New Headway Interm. (3rd Ed.) WB-nemzetk.
New Headway Interm. (3rd Ed.) WB-nemzetk.
Író: Liz and John Soars
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194387552
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2130