Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Irodalom 9. SZGY./2020 NAT
Irodalom 9. SZGY./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178121
Raktári szám: OH-MIR09SZ

Bruttó egységár1820

Kémia II.-Szervetlen kémia
Kémia II.-Szervetlen kémia
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631625363
Raktári szám: MK-0803101

Bruttó egységár2685

Anyagok modul
Anyagok modul
Író: --
Kiadó: B+V Kiadó
ISBN: 9789639536180
Raktári szám: BV-59646

Bruttó egységár1160