Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Alapmérések anyagvizsgálatok
Alapmérések anyagvizsgálatok
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751184
Raktári szám: TM-21005/2/K

Bruttó egységár2905

Történelem 9. tk.
Történelem 9. tk.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976934
Raktári szám: MS-2670U

Bruttó egységár2400

Földünk és környezetünk 9. MF-szakiskolás
Földünk és környezetünk 9. MF-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639376670
Raktári szám: KO-0136/M

Bruttó egységár650