Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 1. TK.NAT
Kon-Takt 1. TK.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975109
Raktári szám: NT-56541/NAT

Bruttó egységár3395

Challenges 2. SB
Challenges 2. SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582846760
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár4950

Matematika 9. tk. 1. kötet
Matematika 9. tk. 1. kötet
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634653103
Raktári szám: AP-090801

Bruttó egységár1905