Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Compass 1. SB
Compass 1. SB
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780333526590
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár1840

Földrajz 9-10 II.B TK/NAT
Földrajz 9-10 II.B TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256195
Raktári szám: OH-FOL910TB/II

Bruttó egységár2210

Magyar nyelv és kommunikáció 9. TK. NAT
Magyar nyelv és kommunikáció 9. TK. NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974614
Raktári szám: NT-17137

Bruttó egységár1380