Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Face2face elementary SB
Face2face elementary SB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521600613
Raktári szám:

Bruttó egységár5350

Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256096
Raktári szám: OH-KEM910MAB/I

Bruttó egységár1750

New Hotline Pre-interm. SB
New Hotline Pre-interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357630
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513